Wij verkopen in onze showroom in de Meern diverse soorten behang van AA kwaliteit

Hier een kleine greep uit onze collectie. Bent u opzoek naar een mooi behang neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wij hebben diverse  soorten behang van mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Fotobehang

Ontwerp jouw eigen behang

Ontwerp jouw eigen behang met onze online tool. Upload je eigen afbeelding of kies een afbeelding uit onze bibliotheek. Geef de afmetingen van de muur op en wij zorgen voor de rest.

Klik HIER om naar onze ontwerptool te gaan

 

 

 

 

Roberto Cavalli

De nieuwe exclusieve collectie van mooi behang op hoogwaardig materiaal vervaardigd aangevuld met mooie uni's en dieren printen.

Prachtig behang met 3D effect opdrukken. Het behang heeft een glans waardoor het 3D effect nog meer wordt versterkt. De rollen zijn extra breed waardoor je minder rollen nodig bent.
De collectie van de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli bestaat uit behang met een luxe en chique uitstaling. Hij heeft met verschillende prints en opdrukken gewerkt waardoor het behang een echte eye-catcher is. Roberto Cavalli staat ook bekend om het gebruik van dierenprints in zijn designs.

 

Phillip plein

Wij zijn officieel dealer van dit mooie Phillip Plein behang


PHILIPP PLEIN is erin geslaagd leven te geven aan een high street modemerk dat een echte levensstijl belichaamt, door zijn visie en creativiteit te combineren met zijn ervaring als binnenhuisarchitect. Een nieuw sleutelelement voegt zich nu bij zijn geraffineerde en luxueuze Home selectie: behangpapier dat dit DNA en zijn uniciteit belichamen. De Philipp Plein Home collectie biedt een complete lijn van home design producten, gekenmerkt door elegantie, uitbundigheid, verfijning en Made-in-Italy kwaliteit.

 

 

 

 

Versace

 

Dit behang brengt de glamour en luxe van VERSACE naar het alledaagse leven. Geproduceerd in samenwerking met de Duitse fabrikant AS Création is de wandbekleding VERSACE een emblematische interpretatie van het iconische DNA van het beroemde Italiaanse merk. Een op vinyl gebaseerd oppervlak met satijn finish, elegante glans en subtiele textuur geeft een unieke esthetiek en een prachtig karakter aan het behang met vliesrug.

 

 

Versace behang ademt stijl en allure. Bij Paintex shop je de volledige collectie behangpapier van het Italiaanse modemerk Versace voor een scherpe prijs.

 

Kinderbehang

 

opzoek naar leuk kinderbehang? Ook dit hebben wij uiteraard in onze collectie.

kom langs om alle kinderbehang bij ons te bekijken.