Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Danielle
3 maanden geleden

Wat een super fijn bedrijf! Vakkundig, aardig. Precies en super netjes.

Vanaf het eerste moment super goed geholpen, alle vragen beantwoord en komen zeker alle afspraken na. Super fijne mensen, Ronald is een echte vakman! Super netjes, precies en vakkundig. Ik zou zeker jullie meteen weer bellen als ik iets in huis wil laten doen.

Musa
4 maanden geleden

Topkwaliteit,
Heb mijn Nieuwbouw woning. Renovliesbehang + sauzen laten doen en is heel mooi afgewerkt. Ronald heeft mooi resultaat achter gelaten. Vriendelijke man en ik raad Paintex Behangservice aan.👍

Eddie en Petra van Schaik
5 maanden geleden

Behangen is een vak part. Daarom besteden wij het ook uit aan Paintex te Vleuten. Ronald heeff bij ons twee slaapkamers en 1 muurtjie in de woonkamer behangen. Met renovlies en gewoon behang. Het behang zit er superstrak op. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij mijn familie en kennissen.

Peter
8 maanden geleden

Paintex heeft ons erg goed geholpen met het behangen van ons huis. Zij hebben eerst alles laten zien in een ander huis hoe zij alles uitvoeren.
Tijdens het behangen zijn we ook regelmatig met Ronald door het huis gelopen met alle bijzonderheden. Deze bijzonderheden zijn zeer kundig opgelost. Daarvoor onze dank! Ook de afwikkeling is erg professioneel opgepakt en heeft Paintex ons geholpen met het kitten van de (hoge) plinten op de begane grond.
Naar aanleiding van onze ervaringen met Paintex, raden wij hen zeker aan!

Mitchell Eegerdingk
een jaar geleden

We hebben super fijn contact gehad en de klus super netjes en tijdig opgeleverd!

Wij zij heel tevreden over het strakke eindresultaat van alle muren, kozijnen en houtwerk

Arjan
een jaar geleden

Ik kan Paintex van harte aanbevelen.

De klus ging om een gedateerd huur-appartement voor mijn ouders met renovlies te behangen. Ondanks de slechte staat van de muren is alles nu mooi afgewerkt en geschilderd binnen een paar dagen.

De communicatie verliep soepel, en offerte en facturatie ging netjes online.

Donna
een jaar geleden

In december 2022 heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning, daar waar ik dacht dat een likje verf hier en daar nodig was, ben ik uiteindelijk gegaan voor een verbouwing. O.a. wanden gestukt, renovlies aangebracht, het volledige huis geschilderd (wanden, plafonds, deuren/kozijnen) en de trap gerenoveerd. Zeer prettige communicatie en servicegericht. Ik heb nu echt een prachtig paleisje gekregen. Wat een toppers zijn Ronald en Marco, echt een aanrader!

Roxane
een jaar geleden

Afgelopen zomer hebben Ronald en zijn collega's ons nieuwbouwhuis voorzien van renovlies, een gestuct plafond, en gesausd. De communicatie en planning van Ronald was perfect en de afwerking van alles erg precies. We zijn er erg blij mee!

Ummu Sahin
een jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk van Ronald en zijn collega's. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en het afgeleverde werk voldoet oprecht aan de verwachtingen. Ook zijn ze erg vriendelijk en servicegericht. Kortom, echte vakmanschap! Wij kunnen Ronald en zijn team alleen maar aanbevelen.

John
een jaar geleden

Ronald is een absolute topper, hartstikke fijne vent, vriendelijk, denkt goed mee en werkt hard. Hij heeft alle wanden in onze (nieuwbouw) woning geschuurd, renovlies aangebracht en vervolgens gesaust.

We konden zelf de kleuren kiezen die wij wilden en die heeft hij voor ons laten mengen. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op drie verschillende kleuren waarvan het resultaat er zeker mag wezen.

Dus mocht je nog renovlies willen en/of sauswerk met hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

ZOEK AUB NIET LANGER EN BEL RONALD!

 
 
 
 
 
F. Gerritsen
4 maanden geleden

Het nieuwbouwappartement van mijn moeder is volledig voorzien van glasvezelbehang, gekit en gesaust. De slaapkamer is behangen met een bloemenbehang. Het ziet er allemaal heel strak en mooi uit. De heren werkten netjes, ruimden alles op, kwamen op tijd en volgens afspraak was alles op tijd af voordat de vloer gelegd werd. Bij een volgende klus weten we waar we moeten zijn!

 
Sebastiaan
6 maanden geleden

Ronald heeft diverse werkzaamheden voor ons verricht zo ook onze gevel met Keim behandeld, wij zijn zeer tevreden over zijn werk en bevelen paintex van harte aan!!

Ronald nogmaals dank!

 
Familie Jansen
7 maanden geleden

Paintex heeft bij ons de gehele benedenverdieping voorzien van glasvezelbehang en gesaust en gekit. Perfect gedaan! Heel tevreden , Ronald geeft ook tips bij andere klussen. Heel prettig samengewerkt!!Dank voor alle hulp Ronald!

 
fam van Eck
een jaar geleden

Paintex heeft onze boeiborden en plafondplaten zowel gerepareerd als geschilderd. Handig alles in een hand. Het resultaat mag er zijn.
Het contact was prettig.

 
Fam Van Hees
een jaar geleden

Paintex heeft ons hele huis geschilderd voordat we erin kwamen wonen, een grote klus midden in de zomervakantie. We zijn heel blij met zowel hun flexibele werkinzet en het prettige contact als natuurlijk met het eindresultaat. Een warme aanbeveling!

 
Jip
een jaar geleden

Zeer tevreden over het werk! Schilderwerk erg netjes binnen afgesproken tijdbestek. Daarnaast laagdrempelig en goed bereikbaar en flexibel. Denkt goed mee en zeer prettig in contact.

 
Fam Barwegen
een jaar geleden

Werkzaamheden zijn erg netjes en conform de vooraf gemaakte afspraken uitgevoerd. Alles binnen het afgesproken tijdsbestek en budget . Zijn bijzonder tevreden en bevelen Paintex zeker aan . Andre Barwegen & Bianca Otten.

 
Fam kouwenberg
een jaar geleden

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. De muren zien er superstrak uit. Ronald is een harde werker en is kritisch op zijn eigen werk. Zo gaf hij zelf aan de muren een keer extra te willen sausen, omdat hij niet tevreden was na de eerste keer.

André en Ria Kouwenberg
Vleuten

 
Fam Bade
een jaar geleden

Patrick en Ronald hebben heel fijn werk geleverd. Ze hebben het behang netjes verwijderd. Later zijn ze terug gekomen om de deuren, plinten en de trappen te schilderen. Dit werd eerst heel goed geschuurd en gegrond (zo glad als babybilletjes!). We zijn heel tevreden met het resultaat en bevelen Paintex bij iedereen aan. Een goede prijs kwaliteitverhouding.

 
Christa Spaan
2 jaar geleden

Wij zijn heel blij met het resultaat in onze kapsalon.Keurig geschilderd en behangen.
De heren van Paintex hebben netjes gewerkt, waren flexibel, vriendelijk en behulpzaam.En dachten ook met ons mee.Ook alles weer netjes achter gelaten.
Erg prettig!